Cuines del món

“Cuines del món”  és un projecte del grup ESTÍMUL de 3r i 4rt d’ESO  que parteix de la necessitat de formar a l’alumnat  en un projecte integrador i es trasllada en una experiència d’ensenyament i aprenentatge resultant d’una trajectòria quadrimestral, on la creació de material en diversos formats: web, audiovisual, fotogràfic… pretén  generar les seves pròpies iniciatives d’interès id’utilitat social,treballar pel compromís i elsentit de servei a la comunitat.

Aquí en teniu un resum:

El projecte va començar amb la realització d’unes entrevistes pel Curs de Cuina Cuinamón ofert al Centre Cívic Poblenou.

Per treballar les entrevistes es van analitzar els següents programes:

I també:

I després de treballar l’expressió oral, escrita, el registre i els diversos elements de comunicació no verbal que es poden apreciar en aquests exemples es planifica per parelles i en grups de tres una entrevista per al projecte Cuines del món dirigida a persones de diferents nacionalitats en el marc d’un curs per aprendre a cuinar.

Aquí en teniu un exemple:

I aquesta és l’entrevista que van fer sobre cuina d’ HaitÍ.

Després d’això, els alumnes van explicar a través del seu propi programa de televisió diverses receptes treballades a classe.

Aquí en teniu la primícia!

Ben aviat les podreu veure totes a Calella TV i a Euclides TV!

Bon profit!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s