Reportatges curs 2009-10

L’alumnat de 2n de batxillerat ha fet un reportatge a l’institut de Tordera per el Departament d’Educació, ja podeu veure’n el resultat:

http://www.youtube.com/user/congresdelaseu#p/a/u/0/5JONf2pslLk

http://www.youtube.com/user/congresdelaseu#p/a/u/1/YgqXgumdWtw

Jornada de cloenda de la Mostra organitzada per la Facultat de comunicació Blanquerna: premi al millor bloc: Euclides televisió

Vam anar de “bolos” a la fira Expodidàctica: Aula TAC per explicar el nostre projecte Euclides televisió

El Departament d’Educació ha gravat un vídeo del nostre PQPI, aquí el teniu

Edu3.cat

Darrer reportatge: La caseta dels contes. El departament de plàstica i el de música fem un treball interdisciplinar: La caseta dels contes. Des de música Josep Ma Piguillem crea una obra musical per a interpretar els nois i noies de 2n d’ESO en un crèdit i a la matèria de dibuix artístic l’alumnat de 2n de batxillerat artístic realitza els decorats, màscares i titelles per l’obra. Una vegada realitzat el muntatge es representa en escoles de primària. Aquest és el resultat:

Un reportatge d’aquest curs és el que us presentem a continuació. Correspon a una visita al Festival Internacional de Televisió organitzat per l’OETI (Observatori Europeu de la Televisió Infantil). Hem estat convidats a aquest festival ja que projecten audiovisuals realitzats per nosaltres el curs passat.


A continuació el reportatge és sobre una performance que es va representar dissabte 24 d’octubre. Aquesta acció formava part d’un seguit d’activitats organitzades per l’ONG GONG de Pineda de Mar en solidaritat amb Palestina i per parar qualsevol mur que es pugui aixecar entre pobles i persones (el vídeo està dividit en tres parts per qüestions de “pes”). El reportatge està fet en clau d’humor ja que una de les activitats en la que hem participat, també, a l’institut s’anomena “Un somriure per a Palestina”, desitgem que us provoqui un somriure solidari.Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s